За нас

ЗА НАС

Genezis е българска марка за спортно и фитнес облекло създадена през 2019 година от Радостин Кузманов в момент от живота му, в който изглежда, че всичко, за което е мечтал пропада надолу, но открива, че точно в моментите, в които човек изглежда, че бива “заровен”, той всъщност бива “посят” и подготвен за нещо по-добро от старото!

Genezis идва от английската дума “Genesis”, която в превод означава “началото на нещо ново”.

“Before There Is Greatness, There Is A Moment Of Crushing” 

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да бъдем общество от хора стремящи се не само към своят максимален потенциал и развитие, но и към разкриването на потенциала и силните страни, които Създателя е вложил в останалите хора около нас.

Света, в който живеем, и гласовете, които допускаме да стигат до нас често опитват да заглушават истинския потенциал за успех, който всеки един от нас крие вътре в себе си, но заедно, ние имаме силата да бъдем фактор на промяна и да отключим максималния капацитет за развитие в обществото, в което сме поставени!

НАШАТА ВИЗИЯ

Визията на Genezis е да промени живота на стотици хиляди хора по света за добро и да стимулира развитието на техният истински потенциал, който Бог е предопределил за тях. Ние сме тук за да съживим “мъртви” мечти и да докажем, че няма идея, малка или голяма, която да не може да бъде осъществена!