Връщане и замяна

Нашите клиенти имат право да върнат/заменят стока до 30 календарни дни след получаването на стоката.

ЗАМЯНА 

Доставката в двете посоки се поема от страна на клиента.

Процедура:

1. Трябва да ни уведомите предварително, че желаете да извършите замяна на имейл returns@geneziswear.com
Моля, не изпращайте пратка към нас преди да сме ви потвърдили, че можем да извършим замяна. 

*Генезис Трейд Груп не се задължава да заменя продукти, които не могат да бъда заменени поради липса на наличност от желаните продукти!

2. Трябва да попълните формуляра, който сте получили във вашата пратка. След попълване, формулярът трябва да бъде върнат към нас заедно с продуктите.

3. Трябва да изпратите пратката до фирма “Генезис Трейд Груп” ЕООД, гр. Русе, бул. Липник 106, “Фулфилмънт център ИнАут Трейд/euShipments”, ТЕЛЕФОН +359 24084997

Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас.

Заменяме само продукти, които отговарят на следните изисквания:
* Продуктът не е носен или пран
* Продуктът не е повреден и няма дефекти
* Продуктът се връща в оригиналната опаковка, заедно с всички етикети, по начин по който е бил получен

Моля, имайте предвид, че изпращането на новата пратка се случва в рамките на 14 дневен срок след обработката на върнатата от вас пратка.

ВРЪЩАНЕ

Доставката се поема от страна на клиента.

Процедура:

1. Трябва да ни уведомите предварително, че желаете да върнете артикули с цел възстановяване на сумата, на имейл returns@geneziswear.com

2. Трябва да попълните формуляра, който сте получили във вашата пратка. След попълване, формулярът трябва да бъде върнат към нас заедно с продуктите.

3. Трябва да изпратите пратката до фирма “Генезис Трейд Груп” ЕООД, гр. Русе, бул. Липник 106, “Фулфилмънт център ИнАут Трейд/euShipments”, ТЕЛЕФОН +359 24084997

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

Нашите клиенти имат право да върнат закупената от тях стока в рамките на 30 календарни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите  на чл.55(ал.1)  от ЗЗППТ. След проверка в срок от 14 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни (по закон) се заменя продукта. При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи. Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача, освен ако не е установен дефект по артикула!
 
Изисквания за двете процедури:

1. Замяната или рекламацията да се случат в 30 дневен срок от датата на получаване на пратката.
2. Продукти подлежащи на връщане или замяна са тези, които не са преминали никаква обработка (пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им, както и премахване на етикети)
3. Продуктът трябва да бъде върнат към “Генезис Трейд Груп” ЕООД, като към него трябва да бъде приложено доказателство за покупката (касова бележка, фактура). Такава бележка би трябвало да сте получили при взимането на пратката от куриерската фирма!
4. С грижа за нашите клиенти и поради естеството на продаваната стока, продукти като чорапи и бельо НЕ СЕ ВРЪЩАТ или ЗАМЕНЯТ!

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас в срок от 40 дена (по закон). При неспазване на описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разгледано.