Доставка

Доставка

“Генезис Трейд Груп” ЕООД изпраща поръчката до 2 работни дни от приемането й в системата. Времето за доставка от момента на изпращане е 1 работен ден за по-голямата част от територията на България.

При “Предварителна продажба” (т.нар. “Pre-order”) времето за доставка е удължено и бива отбелязано на страницата на всеки продукт.

“Генезис Трейд Груп” ЕООД запазва правото си да забрани на потребители пазаруването от онлайн магазина влючително, но и не само в случаи на системна злоупотреба с поръчки и употреба на нецензурни думи и/или реч на омраза при коментари в настоящия сайт и/или социалните мрежи на Genezis.

  • За поръчки на стойност над 120лв, доставката е безплатна.

“Генезис Трейд Груп” ЕООД не се задължава да достави продукти, за които е отбелязано, че не са в наличност.

Цените за доставка са съгласно тарифите на спедиторските компании.

Връщане на продукти

  • Клиентът трябва да върне пратката си без излишно забавяне и не по-късно от 30 календарни дни от момента на получаване на пратката. Оттеглянето от договор ще се счита за завършено навреме, ако преди изтичането на 30-дневния срок, клиентът предаде пратката на пощенските служби или други служби, извършващи доставки от името на “Генезис Трейд Груп” ЕООД. За да докаже, че се е оттеглил от договора в рамките на дадения срок, клиентът трябва да запази касовата бележка, издадена от куриерската фирма, доставила пратката.

  • Клиентът поема разходите за връщане на пратката.